Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag del II

Så vad är egentligen skillnaden
mellan mig och vår käre herr
Hjärtslag.?

Det är trots allt samma substans
som får oss båda i balans.

Jag får mitt shit på elektroniskt
recept. Hjärtslag rår över sitt
shit på kriminellt sätt.

Styvfar Staten dikterar över
rätt och över fel.
Det är Styvfar Staten
som bestämmer allt om er

Existens

Små rosa pellets i en vit
liten burk, hämtar jag på
mitt frikort, helt legalt

Men Hjärtslag han får
kämpa för sin dagliga dos.
Finns det bara en så kör
Hjärtslag analt.

Men jag fattar varför jag
får och inte han. Jag kan
vistas oryckigt och normalt
Kan fortfarande va Styvfars
lilla slav.

Det kan inte Hjärtslag- det
va ett bra tag sen det
försvann.

Hjärtslag har seglat ut
sin lilla jolle i periferin
seglar så -fritt- på
omänskligt smutsiga
hav.




Fri vers av MissAntrop
Läst 314 gånger
Publicerad 2011-03-18 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissAntrop
MissAntrop