Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett höstlöv

I ett höstlöv

Svep mig med
i Ett höstlöv
dansandes
Med vinden
Vivlandes obemärkt
Förbi
Människor och deras
Fruktansvärda verk
Virvlandes, dansandes
Seglandes obemärkt
Och oberörd
förbi




Fri vers av MissAntrop
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-22 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissAntrop
MissAntrop