Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrgråten




Torrgråten gör så

mycket ondare

än våtgråten


Den dröjer och

pinar

Sliter och river

i mitt

ärgade

bröst


Jag skriker

ur ilskan

sorger


Kan inte bli

förlåten

av mig

själv


Allt jag sjunger

blir fult och

falskt

med min

röst




Fri vers av MissAntrop
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-18 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissAntrop
MissAntrop