Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor strider

Mina känslor strider mot mig. Jag försöker slå ner dem men de rusar tillbaka.




Fri vers av ärligt.talat
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ärligt.talat
ärligt.talat