Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mänskliga rättigheter, Gay


Vi måste visa!

Nu behöver jag er som allra mest,
vi behöver varandras stöd.
Det är fördomar, normer
och okunskap som hotar oss.
Det som vi tycker är självklart
är helt otänkbart för andra.
Systrar och bröder vi måste visa!
Visa alla att detta är bara kärlek och inget annat.
Vi måste visa, vi måste synas!
För vi finns här och vi gör ingen skada!




Fri vers (Fri form) av ärligt.talat
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-15 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ärligt.talat
ärligt.talat