Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SELF-HATRED

Self-hatred it stops me from you.
That is what I hate the most.




Fri vers av ärligt.talat
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-12-07 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ärligt.talat
ärligt.talat