Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig..

Aldrig har jag släppt min stolthet
Aldrig har jag släppt min skam
Aldrig har jag känt mig ärlig
Aldrig har jag känt mig äkta
Aldrig har jag uttryckt mina känslor
Aldrig har jag varit kär
Aldrig har jag släppt in någon i min värld











Fri vers (Fri form) av ärligt.talat
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ärligt.talat
ärligt.talat