Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte just nu..

Vi kysser varann, jag vet knappt vad jag gör.
Jag är rädd.
Det känns jobbigt att alla runt omkring kan se oss.
Fast om jag inte bryr mig, bryr jag mig tillräckligt för att sluta kyssa dig.
Vilket gör ont.
Jag blir besviken på mig själv och jag visste att jag skulle göra dig besviken.
Du frågar mig vad som händer.
Jag vet ärligt talat inte.
Det gör bara ont och jag vill inte att det ska kännas såhär.

Inte just nu..




Fri vers (Fri form) av ärligt.talat
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-06 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ärligt.talat
ärligt.talat