Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begränsa dig inte ... utan lek o var glad !!!


Barnasinnet

Inse aldrig att du är gammal
utan alltid ha barnasinnet kvar
ålderdomen är inte din begränsing
så låt inte tanken på den bli ditt fall

Lek och var glad ...




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-18 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX