Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du inte kommer över ett hinder ska jag hjälpa dig komma runt


Hinder är till för att övervinna

Varje steg jag tar är för dig, varje bana jag skapar är för att du ska finna...
Varje slitsam timma i skolan är för din framtid
Varje gång jag vill lägga mig och ge upp reser jag mig för dig
Finns igen som kan ta den platsen från dig!

Älskar dig min bror

När andra försöker trycka ner dig ska jag ge dig mina vingar
När någon vänder dig ryggen ska jag visa vad dom mister
När någon får dig att gråta ska jag dela gråten med dig

Tillsammans ska vi alltid le

Älskar dig min bror




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 11:57



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
det var fint.
påminner mig om att jag har en bror.
tack.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria