Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (uppdaterad)...

 

blicken fattar tag

och hjärtats slag skenar hårt

känslan fyller mig


och min hud minns känslan av 

dina värmande händer

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-19 00:09



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra