Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en enkel ordvrängare

Jag kan inte låta bli
att skriva
det kliar i fingrarna
att skriva ett epos
som alla läser
som berör och stör
och skapar stora känslor

Jag tror att jag är en poet
en Tegner, Geijer eller Bergman
alla de stora männen som tror
att de skrivit något oförglömligt
i själva verket minns jag inget

Jag är bara en enkel
ordvrängare som söker
de stora orden
bekräftelse för ett hantverk
precis som de stora
som trodde de gjorde avtryck
i historien

På denna sida finns giganter
som också skapar historia

AA





Fri vers av AA VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-19 02:01



Bookmark and Share


  Anira
Fina avtryck du lämnar där du går♥
2011-03-20

  Filosofen2
Skapandet ger avtryck, djupare än gropar, eftersom vi aldrig dör. Då vi dör, lever vi vidare i våra texter. Därav blir vi ett med historien oavsett vi tror det eller ej... //Drömmaren1
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP