Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues för en drinkare

Du hann så väldigt litet
av allt du borde gjort.
Det mesta blev så slitet
och såret växte stort.
Det var som allt var brunnet
och du var ett med askan.
Ditt sista ljus försvunnet;
Du såg det djupt i flaskan.

Du ville nå det höga
men föll i mörka djup.
Då hjälper klent och föga
ett segel på din slup.
För du har seglat vida
på detta öde havet.
Och mörkret vid din sida
i dina glas begravet.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 602 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-03-19 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!!
2011-05-04

  walborg
Det svarta tragiska är så fint med i dikten här - varmt tack för fin läsning!
2011-04-07

  Anna*
Tragiskt men mycket fint diktat!
2011-03-20

  Lena Renman
Väl ordat mycket bra rim!
lena
2011-03-20

    Jane S VIP
En poet är du, blev du
2011-03-19

    ej medlem längre
Vackert skrivet, men sorgsen innebörd...
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L