Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR.

utanför är i ny nyans
och folket speglar solens glans
sverige är ej längre blekt och fult
kropp och själ skall nu tinas till slut




Fri vers av lapaix
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-19 16:04



Bookmark and Share


    AA VIP
Visst är det vår. Fin text. // AA
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lapaix
lapaix