Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så gammalt att minnet borde ha torkat inne


Kärleksavståndets förbannelse

Kärlek på distans

inte en jäkla chans

En i Stockholm en i Boden

tacka sjutton det gick åt skogen

Gammalt nu som gatan

minns ändå den saknan

Ingen av oss skall lastas

bara avståndet förkastas.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-19 21:08



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Gammal kärlek rostar aldrig....
2012-09-14

  Maj-Lis VIP
Så är de...me i de längsta försöker man
2011-06-06

  Minkki VIP
far from eye, near to heart...
2011-05-14

    T.R.
Sjukt bra flyt med en bra text. Bra gjort ! håller med kommentarerna nedanför ^^
2011-03-20

  Emme VIP
Klockrent som sagt...
2011-03-19

  Nikolai Jungsin VIP
som man känner igen det.. bara ortsnamnen som bytts..
klockrent..
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP