Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken (2011)


Jag steg in med värme och förståelse
rätt snart så förändrades allt
stod i en värld med bottenlösa gropar
så svårt att förstå, mitt hjärta det ropar.

Du, jag förstår dig inte alls
om jag försöker, blir allt en svärta
jag undrar, ditt väsen, vem är du
vårt liv, det börjar ju formas nu.




Fri vers av Järnkatten
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-19 21:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Sorgliga rader...som livet också är..
2011-03-20

  lisa"puzzle"svensson
hudlöst, att vilja nå fram men inte kunna är så svårt
2011-03-20

  Junitvillingen
Ryms många känslor av besvikelse, undran och sorg i din starka text. De allra sista raderna gör att smärtan riktigt känns...blir väldigt berörd...
2011-03-19

    Yarissa
Stark text
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten