Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amazoninlilja


Sinä uskollinen ystäväni
Amazonin sademetsästä
olet löytänyt tiesi luokseni

Rehevät tummanvihreät lehtesi
ovat vallanneet koko ikkunalaudan
muut kukat ovat saaneet jäädä varjoon

Keväisin ja kesäisin keräät voimia
kunnes pimeimpään vuodenaikaan
alat kasvattamaan nuppuja

Kunnes avaat kauniit puhtaan valkoiset kukkasi
huumaavaa tuoksua levität ympärillesi
tuot kotiini paratiisin esimakua






































Fri vers av maija tuori
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-20 00:49



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Vi tycks ha mycket gemensamt känns det som vad mer jag läser dina dikter... /Pirjo
2011-09-23

  walborg
Underbart ljus text som gör mig glad!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori