Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppen som fick bägaren att rinna




över

 

 

 

*

vill du inte ha mig som jag är så är jag

inte som du vill ha mig

och då är det

inte mig du vill ha

vad du än har fått för dig

att tro dig vilja ha

 

och skulle

jag vilja ha dig då

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 01:40



Bookmark and Share


  peter markurth
inen vill ha någon annan som denne är, de flesta ser det de vill se, då de inser sanningen= blir de besvikna...blinda för egna fel, de flesta lever i ett evigt mörker, men tror det är ett ljus
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri