Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt (2011)


Så enkelt ändå
men så svårt att förstå
du är ju egentligen enkel
men livet det travar på

vi glider ifrån
men vill inte detta
vi våndas och lider
vi saknar vår hetta.

Ingenting är enkelt
när det kommer till slut
det är blott i fantasi
som vi kan titta ut.




Bunden vers av Järnkatten
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-20 05:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som oxar i par
stretar och drar
när tegen är klar
finns inte orken kvar

Detta spel vi måste spela
för att kakan få dela
Vi måste ju leka och kela
för att få behålla oss hela!
2011-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2011-03-20

  mare VIP
Bra formulerat
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten