Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till saken Gud

Stolt och död. Nu ljuger inte mina ögon längre. Jag blundar för jordens undergång. Söker istället underliv bland änglarna, likt självmordsbombaren så vet jag inte längre. Var står jag, vem är jag?  ... Var det här allt? Mitt hjärta är utbytt mot ett granatäpple, det är mer praktiskt så. Nu ännu hårdare insida, tack. Inshallah, men vad fan vill du då? Gubbjävel, visa kärlek. Måste jag väcka dig, du som väckte livet.




Fri vers (Fri form) av Per Blomqvist
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 09:16



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
Mycket bra! :)
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist