Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är inte vi...

 

ödesmättad tid

 

kanske

är nu tiden kommen

 för en

energiförändring

 

kanske

förstår vi nu

att det inte är vi som

styr jorden

 

utan

jorden inre

som uttalar

sitt

 

missnöje

 

och

försöker väcka

och mana

till förändring

 

 

(c) tk. 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-20 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi har misshandlat jorden, nu misshandlar den oss, en vänligare dialog
önskas.
2011-03-20

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vi är ett med jorden.
Jorden är ett med oss.
Vi är ett med varandra.
Vi måste få det hela att funka.
2011-03-20

    ej medlem längre
Så sant som det är sagt!!
2011-03-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Äntligen!
Så skulle
alla härskare
se om vi i
fortsättningen
skall få vara med...
2011-03-20

  Ninananonia VIP
:) Visa ord :)
2011-03-20

  Eva Helene VIP
Ja absolut - sent omsider!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra