Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare


Jag vänder
världen tillbaka
närmare
sin ursprungliga
ordning
från soluppgång
till solnedgång
från kaos till tillit
från yttre till inre
vänder jag
världen tillbaka
närmare

jordens rötter.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-20 11:17



Bookmark and Share


  berxper
Härlig dikt med mycket kontraster!
2011-04-01

  cilax VIP
tycker om att läsa din dikt. Känns liksom lite varmt i hjärttrakten
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP