Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (sol)...

 

Nu fylldes himlen

gråmoln vek för solens skull

 

utanför lockar

 

i solhörnan med läro

dukas kaffe med bullar

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-20 14:12



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm ... att sitta på balkongen i solen och njuta en fika med en god vän! Känner doften av kaffe =0) Kanske blir det lite färg på kinden också ... förhoppningsvis! Fint!
2011-03-21

    ej medlem längre
En härlig vårtanka, jag känner kaffedoften!



@nn
2011-03-20

    ej medlem längre
Härligt, härligt äntligen dags att plocka fram kaffetermos mm och NJUTA ute!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra