Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett om döden

Rädd för den eller inte spelar ingen roll

Till det tar den ej hänsyn

Luften fylls av ljudet från stråkar som spelar i moll

Framför molnen avtecknar sig en flock fåglar i skyn


Den tar och ger inget åter

Bara minnen kan finnas kvar

Vackert klingande klockor som låter

Över gränser till andra länder fåglarna far


En dag tar vägen alltid slut

Och vi möter den där

Från gittarrens darrande strängar ett vackert arpeggio hittar ut

Fåglarna långt borta sin frihet när


En enda gång kommer döden och hälsar på
Alltid ovälkommen och svår att förstå




Bunden vers (Sonett) av micke ahlborg
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 16:53



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är en mycket vacker bild
... tror du döden är slut
existerar slut
blomfolken
egentligen allt visar oss alltid rörelse skeende

så vackert målar du med ordens liv
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg