Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort natt-rap


Vad är det för liv?

Jag lyssnar på sirener som skär genom natten
Ekot från tårar som fyller staden med vatten
I skenet av tv hörs den politiska debatten
Ännu ett skott
Har släckt ljuset i natten

Drömmar som krossas som glas mot en sten
Splitter och skärvor, utspritt på scen
Där dramat tog plats innan blåljuset sken
Ännu ett mord
Sorg, tungt som en sten
 
Jag blir galen av att unga tar varandras liv
Att kompassen snurrar innan de tar nästa kliv
Att moralen inte längre ger direktiv
Vad fan
Vad är det för liv?









Bunden vers (Rim) av micke ahlborg
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg