Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och aldrig älska dig igen

Jag satt i gräset med bara, brunbrända ben första gången vi sågs. Jag var så nervös och du kramade mig så hårt, som om vi känt varandra i flera år. Vi önskade mot stjärnklar himmel och vi tjuvrökte runt hörnet, vid stranden, på bron, överallt. Jag skulle sluta 1a september, du skulle sluta med mig.

Två år senare. En puss på kind blev kyss på mun.

Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet i ditt knä, aldrig låta dig dra dina fingrar igenom mitt hår.
Jag ska aldrig älska dig igen, det vet vi båda två.




Fri vers av dansa som dom andra
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dansa som dom andra
dansa som dom andra