Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust (2011)


Jag slår järn
men tårarna rinner
jag undrar om du anar
hur mitt hjärta brinner.

Inget är för evigt
men detta var för kort
vår saga var vacker
jag ser dig glida bort.




Bunden vers av Järnkatten
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-20 19:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gripande text där orden borrar sig in ordentligt...det gör förtvivlat ont att mista..."inget är för evigt - men detta var för kort"...åhhh, jag "ryser" - du lyckas i korta ordalag få med så mycket av den smärta du känner. Mycket stark dikt!
2011-03-21

    Yarissa
Stark text
2011-03-20

    ej medlem längre
Oj, passa ässjan väl
För stor hetta gör järnet för hårt.
Vad har väl ödet för skäl
till att göra kärlek så svårt?
2011-03-20

  M.A.J.R
Fantastiskt!! B.M denna bra skrivet =)
2011-03-20

    ej medlem längre
Perfekt!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten