Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp brinner

Jag förstår inte hur
inte hur du lyckas
locka mig
smeka mig in i
lustens underbara sfär

Det räcker
räcker med det lilla
ett ord en smekning en blick
jag kapitulerar
jag är din

Ibland undrar jag
undrar jag om du förstår
om du känner
hur du påverkar hela min värld
formar mitt sätt att vara kvinna

Jag vet att
vet att jag är en mans kvinna
att mitt hjärta slår för dig
min kropp brinner under dina händer
jag är din älskling

Min hand passar
i din
min kropp följer din
mina höfter rör sig i
ditt tempo
mitt hjärtas slag
slår i din takt

Jag är din älskling...




Fri vers av sulimaa
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-21 00:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ljuvlig är kärlekens lustar där själen är med, där livet är kärlek, där livet är lust, i kärleken där drömmarna bara överträffas av verkligheten <3
2011-09-18

    ej medlem längre
En lycka alla skulle uppleva, jämt... Tack för dina fina kärleksskildringar
2011-09-17

    ej medlem längre
Sensuell.Fin erotisk skildring.
2011-04-20

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-04-15

  Anna*
Fin kärleksförklaring!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa