Till dig som vet att det är till...dig....repris ...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som vet att det är till...dig....repris ...




Korkskruvslockar



Till dig mitt hjärta

Nu har äntligen poletten trillat ner, förklaringen till fjärilarna i magen, skrattet i mina ögon och den heta längtan i mitt hjärta.
Hur kunde det bli såhär. Jag hade ju inte tänkt att skapa kaos i mitt inre, inte mer än nödvändigt i alla fall. Jag hade nog mest tänk att livet får ha sin gilla gång.

Nu fungerar inte den strategin längre, för nu är Du här. Du har flyttat in i mitt hjärta med sju resväskor och tre kartonger. Du har smekt min heta kropp och du har kittlat min älskande själ, och jag har härlig erotikträningsvärk i hjärtat.
Mina skrattgropar har definitivt blivit större och mina ögon är numera smaragdgröna. Mitt hår som växer ut framme vid pannan växer ut i en korkskruvslockig stil, det är nog lyckan som ser ut så. Det underbaraste av allt är att jag oavbrutet går runt och ler för mig själv och jag känner plötsligt kärlek för allt levande.

Den ärlighet jag möter hos dig känns nästan smärtsamt vacker och jag märker att jag inte kan annat än att vara helt och fullt ärlig tillbaka. Mitt blod känns extra syresatt av din underbara energi och rinner lättare i mina ådror.
Mina drömmar rusar iväg med mig på underbara små stigar i kärlekens land, ett land där bara lycka och lust bor. I det landet bor just nu bara du och jag, eller så är det så att jag helt enkelt bara har ögon för dig min älskade.

Du är så innerligt vacker, och min puls ökar när jag ser din sammetsblick. Den smeker min heta kropp och jag längtar efter mer och mer. Jag vill utforska hela dig älskling, följa din kropps konturer med mina händer. Låta mina heta läppar smeka varje ärr och grop på sin färd över din kropp. Vill höra när du flämtar av uppdämd lust och låter mig ta dig till himlen.

Ett lyckorus drar runt i hela min kropp med en frenetisk energi och ikväll ska jag nog bada i "bubbelvatten" av ren och skär lycka.

Förstår du vad jag vill säga älsklingen min ?



Jag är KÄR...




Fri vers av sulimaa
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-21 23:45



Bookmark and Share


  blaite
Snyggt S
2011-06-09

    ej medlem längre
Fantastisk kärleksskildring.
2011-04-20

  Suzy med punkterna
Fantastiskt härlig text och om lyckan kommer i korkskruvar så är även jag mycket lycklig;=)
2011-03-30

  Mow Dean VIP
härligt.
var rädd om det, men var modiga!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa