Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får inte ha dig nu

Jag väger ditt liv i mina händer, våra liv i varsin hand
Men jag kan inte se ett lyckligt slut

Jag vill så mycket, men verkligheten är inte rättvis
Jag har ingenting för dig

Vill inte förlora, men har ingenting att vinna

Jag får inte ha dig

Om det hade varit någon annan stans, någon annan gång
så hade jag inte tvekat en sekund

Men jag kan inte

Mitt hjärta går sönder när jag tänker
Du kommer aldrig bli mer än en känsla, ett undermedvetet liv

Men jag får inte ha dig, inte nu


Jag kan inte




Fri vers av aaniee
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm hårt o sant... känner så igen känslan där...
2011-03-22

  cilax VIP
tufft
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

aaniee