Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar fram

Vinden spelar i de vajande trädkronorna.
Vandrar fram mellan moss,
mellan sten.
Drar in luften från skogens alla dofter.
Fyller lungorn,
får ny kraft,
kravlösa tankar.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-23 08:50



Bookmark and Share


  Janne
Så bra skrivit
befriande känslor
väcks i mig,naturens
krafter behövs i kropp
själ min vän...
2011-04-20

  Filosofen2
FRIHET...

Underbart
2011-03-23

  anits VIP
Vackert skrivet, dina ord
andas lugn och harmoni
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77