Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartpol



Du faller i mitt synfält
skapar utslag

välter mig


Du skriker obemärkt
skrider vidare till rummet

där ingen kan nås


Varför stannar du inte?
du skadas själv av trycket du skapat


Varför stannar du inte?

upprepar tyst



och du är Obalans igen




Fri vers av smintellivis
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01