Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske även jag kan älskas


jag kan inte skaka av den, känslan
blir jag straffad än
för att jag sprang för fort
en enda gång?
skrapade handflator på kullersten
för att se dig

jag sprang, har sprungit så
länge
för att nå någon
vem som helst
men någon

handflatan är van
men knäna brister
jag kanske inte stannar
nånsin det vet jag inte
än
jag kanske inte kan.
ingen har försökt testa etsa
sig fast i mig
vem ramlar av
vem sitter kvar
det är upp till
fötterna
men kanske även jag
kan

älskas




Fri vers av smintellivis
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-15 16:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klart du kan, och börs - slående gripande välskriven framkommen innerlig undran
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01