Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dedikerad till min andra hälft.


ju mer jag får, desto mer vill jag ha dig


läpparna tar
sats
jag faller över
dig
anspråkslöst
men
obotligt
hungrig

hud för
hud
för hand
för lår
är allt
jag än förmår
ögonen
just då

du andas
ryckigt
för hud mot
mig
som jag för
läpparna
om dig
nöjd, men inte
nog
ju mer jag får
desto mer vill jag
ta


vi andas i
takt
i långsam
ton
vi är en
vi hävs; och vi stupar
i takt
brister vi
i
sömmars
sötma
jag
som älskarinnan
du
som universum
framför
mig

nöjd, nu
men aldrig
nog
ju mer jag får
desto mer vill jag
ha
dina tårar faller
hårt
och kvickt

jag faller
hårdare

över
dig




Fri vers (Fri form) av smintellivis
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-20 13:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart begär
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01