Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste alla texter ha en rubrik? även en o-text? en tanke?


"defekt"
är ett trevligt ord. påminner om "konfekt".
ingen trevlig mening dock.
trevligt ord utan trevlig mening.
ibland kan man mena utan att vara trevlig.
eller snarare vara otrevlig, med otrevlig mening.
ordlek är trevligt, men ordlek är ett halvtråkigt ord.
jag lever hellre på "defekt", att rimma på "konfekt".
du är konfekten i mitt liv, darling
jag kan vara defekten i ditt.

tänk om man skrivit "trevlig" så många gånger
och läst det ännu fler
att det inte längre är "trevlig" man ser, utan "trevande".
trevande rimmar inte på defekt, där har vi nog defekten.
trevande - eller Trevor.

tänk om det defekta, är någon trevlig men defekt.
med yta trevlig, men med otrevlig mening.
du är konfekt, darling
jag är nog defekt.
se det rimmar!
så himla käckt (och säkert sant).




Fri vers (Fri form) av smintellivis
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-23 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01