Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommande (och härligt doftande) äppelträd i Makedonien precis intill gränsen till Albanien




Just i det ögonblicket...

Förr, tidigare, nu, då, imorgon och flera av deras vänner möttes för att ha trevligt tillsammans.

 

Efter åt förrätt

medan sedan såg på

Före åt plätt-efterrätt

innan under hann få.

 

Just i det ögonblicket upplöstes tiden

Dåtid och framtid möttes i ett sjustämmigt NU

Väckarklockan var ej uppvriden

men passa' bra åt Nalle Puh.

 

Och mitt i denna röra

där inget går att höra

står jag och LER HÖGLJUTT




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-23 20:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd inte minst för bilden!
2011-03-29

    ej medlem längre
Lekfullt och tänkvärt.
Ibland är det svårt att skilja på vad som är då och vad som är nu...tiden glider ihop.
Tack för fin läsning.
2011-03-27

  anits VIP
Härligt..........
2011-03-24

  Ari Viklund
tiden är verkligen
ej någon rak linje
utan all tid är vår

av kärlek och ljus
är tidens mitt där
allt är uppenbart
2011-03-23

    ej medlem längre
Vad annat var att göra
i denna väldiga röra
då allt blev NU
2011-03-23

  Ninananonia VIP
Skojig! :)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)