Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mening,utan mål

Det är vår
det är varmt
och folket är i stan.
Jag strosar gatan fram
utan mening,
utan mål.
Låter stegen styras
av sig själva.
Jag går,
jag finns,
jag saknar,
jag vet varken ut eller in.
Det är vår,
det är varmt,
men så kallt,
så kallt.
Jag strosar gatan fram
utan mening,
utan mål.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-23 20:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77