Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek

Kärleken ger liv åt en vacklande tafatthet, kvalet i timmar av stirrande efter nya defekter. Gårdagens eufori bleknar fort och göms hastigt likt ett gammalt kärleksbrev inför den nye älskarens ankomst, självmotsägelsen i kärleken inför så många. Slut frid och blås ut självet, tillsammans eller frånskiljda ifrån varandra.

Min nedbrutne älskare, rädda dig från vantron häromkring.




Övriga genrer av raphaela
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela