Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humlor lever bara en sommar

 
dra mig med dig
det värker
glid nedför ryggen
skriv mig i sidan:
humlor lever bara en sommar
som om jag inte redan visste
säg älskar
ändå

vi sover i samma natt
om du har vägarna förbi
och jag vill veta vad du har i din
för jag inbillar mig att det berättar något



















Fri vers av raphaela
Läst 835 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-15 15:44



Bookmark and Share


  aol
vi sover i samma natt suverän text
2009-05-09

  K*
sköna skira rader

statister i samma pjäs
men inte i samma liv kanske ...

dina ord sätter avtryck

\"säg älskar
ändå \"
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela