Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan

Det är den 22 maj 2007
och jag har sett dig på en av de sista sidorna
en fotografisk bild
utan undertext
jag ser bara en bit av dig
i bakgrunden
linjer och skuggor stämmer inte
en för smidig rygg
vriden för att foga sig
som om rörelsen kunde störa
bruset av allt varande

Jag vill röra dig

Det är den 22 maj 2007
och jag läser fortfarande tidningar trots att jag funnit dig
jag vill byta bort din bild
beskriva bort dig
rörelsen har inget utseende
bara ett band mellan
det en gång älskade och
det ännu främmande

Jag vill röra dig
sträcker mig

Det är den 22 maj 2007
och jag minns inte längre vad jag söker
jag vill att din bild
ska hålla mig
fast

Jag vill röra dig
sträcker mig
men jag når inte
längre
än nästan

 

 




Övriga genrer av raphaela
Läst 693 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-22 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela