Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En valentinsliskighet ;-)


Han & Honom

 

Han & Honom
mon dieu
den mannen
orden, kroppen, världen hans
så svävande, krävande tätt
vecklar ut mig
och mitt
rödkantade gungande |under|liv
så kippande, trippande hett
- oui, je veux coucher avec toi
om igen
om




Övriga genrer av raphaela
Läst 774 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela