Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(som i du och jag)

 

låt oss ta det från början

det är en nödvändighet

 

jag vill vara tyst en minut

glömma

att vi (som i du och jag)

håller kvar

dör som det under min stövel

när jag drar händerna

under kappan

jag fick dig att sluta

 

vi kan alltid se tillbaka

i morgon

det kortaste avståndet mellan

två punkter

två människor

finns oftast inte

du fick mig att sluta

 

 

 




Övriga genrer av raphaela
Läst 979 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 20:49



Bookmark and Share


  K*
mittenstycket är totalt
gripande och hissnande snyggt!
men alla rader känns
mycket omsorgsfullt genomtänkta
och väl placerade.
fulländat.

*
att vi (som i du och jag)
2006-09-19

  Daniel_78 VIP
skönlir genom hela texten
en försiktighet blandat med en säker slalomliknande
nerdförståkning mot målen :)
heeltnice
2006-09-18

  Ms Lovecraft
Att ha parentesen som titel är ett lysande drag. Den sammanfattar hela texten på ett precist sätt där parentestecknena talar för sig själv.
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela