Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Charlotta Hayes, se mer på www.bildrepublik.se/charlotta


and no more shall we part/jag håller kvar av dig

 

när vi kom fram

fyllde vi i resan på kartan

jag var varm

du satte dig vid ett annat bord

det är bara mitt skrovliga hjärta

du kan inte komma närmre

 

vi delade vinet

älskade

knullade

och stötvis tog vi tillbaka

nedmontering av oss

 

 

 




Övriga genrer av raphaela
Läst 817 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela