Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni märkt det ?


Mycket skojare i våra mailboxar !

Förra året hade jag, i tur och ordning, "vunnit" en splitterny BMW i halvmiljonklassen , en Lamborghini värd 800.000 och en Mini-Cooper värd ca 300.000 kr ! Kollade, för skojs skull, med BMW:s generalagentur i Sverige och de hade, som väntat, ALDRIG hört talas om detta "lotteri" !
Idag fick jag, i min jobbmail (!), en "vinst" på ca 9 miljoner kronor (900.000 pund) från ett engelskt "lotteri" ! Jag vill bara VARNA alla er här på poeter för dessa SKOJARE ,de avser ,sannolikt, att plundra era konton ( eftersom de begär in kontouppgifter av oss så att de kan "betala ut" den aviserade "vinsten" ) .
Självfallet har jag POLISANMÄLT dessa tilltag ("bilvinsterna") och råder er som får denna dynga att göra detsamma....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 11:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
BRA att du anmälde!
2011-03-24

  ULJO
Bra gjort för sådana tilltag hör inte hemma på internet. Men jag vet att det förkommer sådan skit. Hoppas verkligen inte att det finns folk som går på sådant.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska