Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löytö


Kauan aikaa sitten
löysin kauniin helmen

Silloin en voinut edes aavistaa
kuinka kallis se oli

Tänään tiedän että helmeni on aito
ja kallein jonka omistan

Haluan pitää sen
itselläni ikuisesti




Fri vers av maija tuori
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-24 14:27



Bookmark and Share


    Gunnel Pöntinen
Värmande FIN! Gunnel P
2011-05-21

  arja savela
Tulkitsen runoa monella eri tavalla ja aina herättää uusia tunteita. Hyvä!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori