Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröa


Sprida det goda

med vinden


Släppa ut

sin mantel


Stråla ut

vår energi




Fri vers av stella
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-24 15:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert!
VårKänslor..
2011-03-29

  Lena Renman
Lysande!

Lena
2011-03-25

  Catharina Edin VIP
Men det sista där - är det inte fukushima där, eller är det bara jag som tänker så?
2011-03-24

    ADI Nehlin
underbart..
2011-03-24

  Ex¤animo
dubbel expresso här, gott nytt - vår...
2011-03-24

  Lady Alassa
Mycket bra!!
Ja blir genast glad. Man måste låta sin låga lysa upp världen
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE