Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är kortslutning

Jag hatar att erkänna det
men

1. Jag vet att dina ögon är mandelformade

2. Jag känner till kurvan som formar dina läppar

3. Du är igenkänningsfaktor

Kortslutning

Jag hatar att erkänna det
men

Du går upp i mina nerver när du ler sådär
och
när du ser på mig med dina ögon
(som är så mörka att man inte ser var pupillen börjar och slutar)

då försvinner mina gränser

Kortslutning i hjärnan




Fri vers av Sársauki
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sársauki
Sársauki