Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla far (2011)


Snälla far, kom till mig
kom i drömmar, kom i mina ljusa tankar
jag behöver dig nu, mitt i livet
jag kunde inte då, vara hos dig.

Gråten, var alltid på lur
jag var så övergiven och rädd
du var så livstrött och trängd
min smärta blev till slut, alltför stor.

Då var jag för ung och sårbar
att omfamna något så ofantligt
att du valde en väg ut ur livet
en väg som du inte borde tagit.

jag stod där frågande,

jag stod där undrande,

jag stod där besviken,

jag stod där förkrossad.

Ett nytt liv var ju på väg
det största som hänt mig
då ville jag bara en sak
att bli omfamnad, av dig.

Snälla far, förlåt mig....




Fri vers av Järnkatten
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-25 09:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En saknad så stor att det gör ont när jag läser. Väl förmedlad av dig.
2011-03-27

  lisa"puzzle"svensson
direkt från ditt ömmande hjärta. tack för att du delar med dig!
2011-03-25

  mare VIP
Mycket känslofylld dikt ur ditt hjärta..
2011-03-25

    Yarissa
Stark text och berörande!
2011-03-25

  Nytid
Rörande!
Kännsloladdat.
Applåder
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten