Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är naiv säger människor

så säger dom när du har rätt
fast dom inte tror
att det går att genomföra
när lejon blir till lamm
säger då jag
med ett leende




Fri vers av Michael Lilja
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-25 14:22



Bookmark and Share


  filosofian
Jättefint!
2011-03-28

  Mr Lindemann VIP
När tiden är kommen då Ulven blir till lamm, det är då man skall le in tillvaron
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja