Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill knäcka dig





det händer att du uppför dig
som vore du en kokosnöt
jag inte skulle
behöva




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 18:38



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, ja här finner man en härlig underliggande humor!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP